Zabawa

15 gwiazd, które są o wiele młodsze niż myślisz

Jaki Film Można Zobaczyć?
 

Hollywood to tajemnicze miejsce. Niektóre gwiazdy po pięćdziesiątce wyglądają na dwudziestokilkulatków, podczas gdy inne młode gwiazdy wydają się być mądrymi, starymi duszami. To niesamowite, jak utalentowane i dojrzałe okazały się niektóre gwiazdy - na długo przed osiągnięciem trzydziestki.

Niezależnie od tego, czy tych 15 celebrytów wydaje się po prostu starszymi, czy też dorobiło się główne osiągnięcia w ich karierze , zdziwisz się, jak bardzo są młodzi.

1. Wolność Ronan, 23

Aktor Saoirse Ronan bierze udział w 24.dorocznej ceremonii Screen Actors Guild Awards w The Shrine Auditorium 21 stycznia 2018 r. W Los Angeles w Kalifornii.

Saoirse Ronan | Christopher Polk / Getty Images dla Turnera

Aktorka Saoirse Ronan ma był na scenie filmowej od dłuższego czasu, co sprawia, że ​​jej młodość w wieku 23 lat jest o wiele bardziej zaskakująca. Otrzymała nominacje do Oscara za role w Pokuta (2007) i Brooklyn (2015), ale po jej głównej roli w 2017 roku Lady Bird , wydaje się, że jest wszędzie, gdzie spojrzymy.

Ronan zdobyła już Złoty Glob za swoją rolę i po raz kolejny jest nominowana do nagrody Oskara 2018 dla najlepszej aktorki. Biorąc pod uwagę, ile sukcesów odniosła już w tak młodym wieku, spodziewamy się, że jej kariera będzie rosła dopiero w nadchodzących latach.

Kolejny: Jego uduchowiony głos sprawia, że ​​wydaje się mądry po latach.

2. Sam Smith, 25 lat

Artysta nagrywający Sam Smith bierze udział w 60. dorocznej ceremonii rozdania nagród GRAMMY w Madison Square Garden 28 stycznia 2018 r. W Nowym Jorku.

Sam Smith | Jamie McCarthy / Getty Images

Chociaż Sam Smith może mieć tylko 25 lat, jego pełen ducha śpiewu sprawia, że ​​wydaje się mądry po latach. Trudno w to uwierzyć miał zaledwie 21 lat kiedy jego nagrodzony Grammy singiel „Stay With Me” znalazł się na szczycie list przebojów w 2014 roku.

Nadal nie zmienilibyśmy stacji, gdyby nadawała ją w radiu, co jest dobrym znakiem, że piosenka jest prawdziwym klasykiem.

Kolejny: Miała już wir kariery wokalnej.

3. Camila Cabello, 20 lat

Artyści nagrywający Camila Cabello bierze udział w 60. dorocznej ceremonii rozdania nagród GRAMMY w Madison Square Garden 28 stycznia 2018 r. W Nowym Jorku.

Camila Cabello | Christopher Polk / Getty Images dla NARAS

Miała już za sobą wir kariery wokalnej, więc szczególnie trudno nam uwierzyć, że Camila Cabello ma zaledwie 20 lat. Zasłynęła dzięki Fifth Harmony, która powstała w dniu Współczynnik X w 2012.

Grupa dziewcząt znalazła się na szczycie list przebojów, a single takie jak „Worth It” wydawały się powtarzane wszędzie, gdzie byś się nie udał. Jednak to nie powstrzymało Cabello przed opuszczenie grupy w 2016 roku , wprawiając „Harmonizery” w szał.

Udowodniła, że ​​sama jest tego warta, zyskując indywidualną sławę, prawie natychmiast po opuszczeniu grupy. Mówi się, że Cabello będzie się otwierał Taylor Swift's Reputacja wycieczka , więc wygląda na to, że wykonała dla siebie właściwe ruchy.

Kolejny: Może mieć tylko 19 lat, ale ma poważny talent.

4. Shawn Mendes, 19

Shawn Mendes pozuje w sali prasowej podczas rozdania nagród American Music Awards 2017 w Microsoft Theater 19 listopada 2017 r. W Los Angeles w Kalifornii.

Shawn Mendes | Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Wydaje się, że wszyscy miażdżyli Shawna Mendesa po jego licznych mdlących występach na rozdaniu nagród po rozdaniu nagród. Przygotuj się jednak na to uderzenie w twarz: ma tylko 19 lat!

kiedy Ryan Garcia zaczął boksować?

Trudno w to uwierzyć, biorąc pod uwagę jego surowy talent i wygodę związaną z jego stosunkowo nową sławą. Zdobył ogromną rzeszę fanów dzięki aplikacji wideo Vine, ale wszyscy wiedzieli, że jego przeznaczeniem jest więcej.

W przypadku takich hitów jak „Stitches”, „Treat You Better” i „There’s Nothing Holdin’ Me Back ”nie jest zaskoczeniem, że osiągnął numer 1 na Billboard 200 i iTunes.

Kolejny: Zdecydowanie wydaje się mieć znacznie starszą duszę.

5. Meghan Trainor, 24

Meghan Trainor uczestniczy w obsadzie The Four Sean Diddy Combs, Fergie i Meghan Trainor Prowadzący DJ Khaled

Meghan Trainor | Jerritt Clark / Getty Images dla Ciroc

Kiedy Meghan Trainor robiła „All About That Bass” w 2014 roku, czy wiesz, że ma zaledwie 20 lat? W swoim głosie ma taką różnorodność, która odzwierciedla kogoś o znacznie starszej duszy.

W 2016 roku zdobyła nagrodę Grammy dla najlepszego nowego artysty i nadal udowadnia, jak bardzo zasługuje na to, by pozostać na szczycie swoim talentem.

Kolejny: Ten młody komik zmagał się z poważnymi problemami.

6. Pete Davidson, 24

Pete Davidson pozuje w pokoju prasowym podczas rozdania nagród MTV Video Music Awards 2017 podczas The Forum 27 sierpnia 2017 r. W Inglewood w Kalifornii.

Pete Davidson | Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Zdobycie miejsca w składzie Saturday Night Live wymaga dużej ilości talentu komediowego. Pete Davidson został dodany do obsady w 2014 roku i sprawił, że przez lata śmialiśmy się do brzucha ze swoim wyjątkowym poczuciem humoru.

Jeśli zauważyłeś małą nieobecność Davidsona na SNL w 2017 roku to dlatego, że był walka z problemami zdrowia psychicznego . U 24-latka zdiagnozowano zaburzenie osobowości typu borderline i po połączeniu z wcześniejszym używaniem marihuany miał do czynienia z poważnymi załamaniami psychicznymi.

Szukał odwyku i leczenia oraz pocieszał swoich fanów na Instagramie (chociaż jego konto zostało od tego czasu usunięte). „Chciałem tylko, żebyście wiedzieli, że nic mi nie jest” - napisał. „Wiem, że trochę mnie brakowało, w mediach społecznościowych i w programie. Rzuciłem narkotyki i po raz pierwszy od 8 lat jestem szczęśliwy i trzeźwy ”.

Davidson był zdecydowanie bardziej obecny w sezonie 43, więc mamy nadzieję, że oznacza to poprawę.

Kolejny: Jej wysoka moda sprawia, że ​​wygląda daleko poza jej lata.

7. Bella Hadid, 21 lat

Bella Hadid spaceruje po wybiegu w Brandon Maxwell Fall Winter 2018 Collection w Appel Room 11 lutego 2018 r. W Nowym Jorku.

Bella Hadid | JP Yim / Getty Images

Chociaż Bella Hadid może być tylko o rok młodsza od swojej starszej siostry, Gigi Hadid, 21-latka wydaje się znacznie starsza niż jej rzeczywisty wiek. Zawdzięczamy jej zdolność bez wysiłku podbijaj najwyższe trendy na wybiegu - i na ulicach.

Kolejny: Ma za sobą już ponad 10 lat działania.

8. Ezra Miller, 25

Aktor Ezra Miller uczęszcza

Ezra Miller | Tim P. Whitby / Getty Images

Z ponad 10-letnim doświadczeniem w karierze Ezry Millera, można by pomyśleć, że ma więcej niż 25 lat. Jednak zarobił na siebie główne role w wielkich filmach , takie jak Credence Barebone w Fantastyczne bestie i gdzie jest znaleść franczyza i Flash w Liga Sprawiedliwych (2017).

Możesz go też rozpoznać z 2012 roku Korzyści z bycia Wallflower , gdzie zagrał u boku Logana Lermana i Emmy Watson.

Kolejny: Ta aktorka już dowiodła, że ​​może zrobić to również jako piosenkarka.

9. Hailee Steinfeld, 21

Artysta / aktor nagrywający Hailee Steinfeld bierze udział w 60. dorocznej ceremonii rozdania nagród GRAMMY w Madison Square Garden 28 stycznia 2018 r. W Nowym Jorku.

Hailee Steinfeld | Christopher Polk / Getty Images dla NARAS

Fakt, że Hailee Steinfeld zaczęła jako aktor dziecięcy w filmie braci Coen oznaczało, że jej przeznaczeniem będzie sukces. Miała wtedy zaledwie 13 lat Prawdziwe męstwo został wydany, co wprowadziło Steinfelda w wir sukcesu.

Teraz 21-latka ma na swoim koncie wiele doświadczeń aktorskich, takich jak gra w filmie Pitch Perfect franczyza i The Edge of Seventeen (2016). Młoda gwiazda udowodniła nawet, jak różnorodne są jej talenty, teraz zyskując na popularności na scenie muzycznej .

Jej singiel „Let Me Go” z 2017 roku jest odtwarzany wszędzie , a nawet wykonała go na American Music Awards 2017.

Kolejny: Ten kochający zabawę aktor zdecydowanie cieszy się młodością.

10. KJ Apa, 20

KJ Apa bierze udział w rozdaniu American Music Awards 2017 w Microsoft Theater 19 listopada 2017 w Los Angeles w Kalifornii.

KJ Apa | Neilson Barnard / Getty Images

Ten aktor może być starszy niż jego Riverdale postać, Archie Andrews, ale KJ Apa wciąż jest o wiele młodsza, niż myślelibyśmy. Mając zaledwie 20 lat, nowozelandczyk opanował już amerykański akcent do roli, biorąc udział w kilku intensywnych scenach serialu.

Jeśli kiedykolwiek spojrzałeś na stronę Apa na Instagramie, zobaczysz, jak to zrobić kochający zabawę i ekscentryczny on faktycznie jest. Ciągle żartuje i żartuje ze swoimi kolegami z obsady, co czyni go jeszcze bardziej sympatycznym.

Kolejny: Czy tak naprawdę niedawno była tylko gwiazdą Disney Channel?

11. Bella Thorne, 20

Bella Thorne uczęszcza do

Bella Thorne | Jason Merritt / Getty Images

W rzeczywistości tak się nie stało że dawno temu Bella Thorne była gwiazdą Disney Channel. Może to było po prostu jej „romans” ze Scottem Disickiem (która jest od niej o 14 lat starsza), ale zdecydowanie czuje się, jakby miała więcej niż 20 lat. Od tamtej pory Thorne twierdziła, że ​​„nigdy nie była z [Disick] seksualnie”, ale cała ta sprawa wciąż nas zadziwiała.

Jednak nie tylko pozostała w centrum uwagi ze względu na swoje życie miłosne. Ona nadal w niej działa życie po Disneyu , występujący w 2015 roku DUFF i serial telewizyjny, Sławny w miłości.

Kolejny: Dołączyła już do grona prestiżowych modelek.

12. Kate Upton, 25

Maybelline New York jest gospodarzem Kate Upton podczas pokazu Phillipp Plein FW18 w Duggal Greenhouse 10 lutego 2018 r. W dzielnicy Brooklyn w Nowym Jorku.

Kate Upton | Jamie McCarthy / Getty Images dla Maybelline New York

Po całym sukcesie, jaki Kate Upton odniosła jako modelka, prawdopodobnie mogłaby teraz przejść na emeryturę, gdyby naprawdę tego chciała. 25-latek jest modelką równie prestiżową, jak tylko się da, i ona ma doświadczenie aby to udowodnić.

czy Peyton Manning i Eli Manning są spokrewnieni?

Najbardziej znana jest ze zdobywania strojów kąpielowych Sports Illustrated , ale pojawiła się w artykułach wstępnych, takich jak Vogue, Harper’s Bazaar, GQ, Cosmopolitan i Glamour - żeby wymienić tylko kilka.

Upton poślubił gracza MLB Justina Verlandera w 2017 roku, więc możemy powiedzieć, że oficjalnie uzyskali status „pary władzy”.

Kolejny: Jest młody, ale jego dojrzałość wiele mówi.

13. Chance the Rapper, 24

Występuje Chance the Rapper

Chance the Rapper | Tommaso Boddi / Getty Images dla EIF

Stał się jednym z największych artystów rapowych tamtej epoki - a Chance the Rapper ma dopiero 24 lata. Zdobył nagrodę za nagrodą za swoje albumy (po drodze zgarnął kilka nagród Grammy) i wciąż udaje mu się zachować pokorę i oddać .

W 2017 roku młody ojciec był laureatem Nagrody Humanitarnej BET Awards. Tak jak Forbes to ujął , został nagrodzony za „zaangażowanie w system Chicago Public School i jego początkową darowiznę w wysokości 1 miliona dolarów za pośrednictwem nowej organizacji charytatywnej”.

Kolejny: Zasłynęła, grając u boku Leonardo DiCaprio.

14. Margot Robbie, 27 lat

Australijska aktorka Margot Robbie pozuje po przyjeździe na światową premierę filmu,

Margot Robbie | Chris J. Ratcliffe / AFP / Getty Images

Czuje się jak Margot Robbie był w Hollywood od zawsze . Chociaż gra od 2008 roku, szybko znalazła się na liście A, kiedy wystąpiła u boku Leonarda DiCaprio w Wilk z Wall Street w 2013.

Teraz 27-latka jest chwalona za rolę Tonyi Harding w 2017 roku Ja, Tonya . Udowodniła, jak wspaniałą jest aktorką, i nie możemy się doczekać, kiedy będzie nadal występować w rolach głównych (i prawdopodobnie zdobędzie za nie nagrody).

Kolejny: Zna swoją wartość.

15. Panie, 21

Piosenkarka Lorde występuje podczas iHeartRadio Secret Sessions AT&T w magicznej posiadłości Houdini Estate 29 sierpnia 2017 roku w Los Angeles w Kalifornii.

Lorde | Rich Fury / Getty Images

Piosenkarka Lorde ma dopiero 21 lat, ale jej dojrzałość i czysty talent odzwierciedlają kogoś znacznie starszego. Szybko doszła do czołówki sceny muzycznej w 2013 roku swoim debiutanckim albumem studyjnym, Pure Heroine - mając zaledwie 17 lat. Minęły cztery lata, zanim wydała swój następny album, Melodramat co pozwoliło jej natychmiast odzyskać miejsce na szczycie.

Można by pomyśleć, że wystąpi na rozdaniu nagród Grammy 2018 i chociaż piosenkarka została poproszona o występ, odmówiła. Jej rozumowanie? Fakt, że kobiety były historycznie niedoreprezentowane na Grammy. Mimo że w 2018 r. Nastąpiły poważne zmiany dotyczące rozdania nagród, które stały się bardziej inkluzywne, Lorde nadal była jedyną kobietą nominowaną do Albumu Roku.

Lorde może być młoda, ale zdecydowanie jest liderem w obronie tego, w co wierzy, i poznaniu własnej wartości.

Czytaj więcej: 12 gwiazd, które zdobyły nagrody Emmy, Grammy, Oscar i Tony

Sprawdzić Ściągawka na Facebooku!